Indiai étteremben mivel fűszereznek amitől a csirkehús vörös lesz kívül-belül?
Figyelt kérdés
Skóciában ettem ilyet, de nem tudom milyen fűszer volt...sült csirkeszárnyon volt.
az is lehet valami pácféle volt.
2013. márc. 23. 22:49
1/4 anonim válasza:
Tandoori csirke lehetett, abban pedig ételfesték adja azt a durva vörösséget. Az ízesítő fűszerek a szokásosak: gyömbér, garam masala, fokhagyma, bors, koriander.
2/4 A kérdező kommentje:
köszi szépen!
Igen, tényleg durván vörös volt.
Ilyet lehet enni vhol itthon?
Nagyon ízlett!
2013. márc. 23. 23:24
4/4 anonim válasza:
Persze, akármelyik indiai étteremben kérheted. Nyilván a használt festék minőségétől és mennyiségétől függően a skála az általad linkelttől, mint extrém vég, terjedhet a narancssárgás-pirosig, mint pl. ezen a képen: [link] , én inkább ilyennel találkoztam eddig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!