Mi a jó a szusiban?
Otthon is egyszerűen elkészíthető, én is a "zöldségeset" preferálom. Sokféleképp elkészíthető, ez a jó benne és hogy jó sok féle szósszal lehet tunkolni.
(van recepted/el tudod készíteni?)
Az utolso valaszadonak megkoszonnem ha elkuldene nekem privibe a receptet(gondolom ezert kerdezted)....nem a kerdezo vagyok.
Amugy tenyleg nagyon egeszseges,es tenyleg nem hizlal!
van egy Kóreia barátnöm. egy igen jómodú családból származik a férjem meg designer a mercinél. (csak azért mielött azt gondolják mert szegény vagy ilyesmi)
van egy fajta hal amiböl a hús úgy kell kivégni hogy a hal még él. és ebböl csinálnak egy fajta ételt amiben a hús nyers. elégbrotálnak tünik, mondja hogy nagyon rossz érzés megtenni de ez egy olyan ízt ad a halnak amit a már elpusztult halnál nincs.
én pl nem szeretem a halat a nyerset meg soha nem enném meg, de ez mindenkinek más az izlése. pla kagylót is élve cuppantják ki. söt láttam ahogy az olaszoka tengerisünt élve ketté törik és kenyérrel kieszik a belsejét.
Itt vannak a sushifelek:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!