Az USA-ban miért adnak ilyen hatalmas adagokat?
Ezek után miért csodálkoznak, hogy a népességhez viszonyítva tényleg sok náluk a kövér?
Ismerősöm volt az USA-ba, és mesélte, hogy ott egy átlagos, normális adag (amit sokan tényleg megesznek teljesen) itt kb 2, 2 és fél adagnak felel meg.
Pedig árban ugyanannyi a kettő majdnem...
Miért adnak ilyen hatalmas adagokat?
Mondták, hogy a gyerekadag simán megfelel Magyarországon a felnőtt adagnak.
Szerintetek ez mitől van?
Vagy rosszul hiszem, és valójában Magyarországon adnak kicsi adagokat? Vagy hogy van?
(egyébként tudom, hogy Mexikóban van már a legtöbb kövér, de nem is értem miért....miért?? Mexikó szegény ország eléggé....akkor?)
Nagyok az eltérések az emberek étvágya között. Én nagyon ritkán megyek McDonaldsba, csak ha nagyon nincs másra időm, pár napja a cseheknél ültem be az autópályán, 2 BigMac menüt bekaptam 1 liter kólával, de csak megtelik a gyomrom, de nem lakom jól, üres anyag, műcuccok, nincs benne energia, egy óra múlva már éhes voltam.
Étteremben gyakorlatilag mindig mindent megeszem, feltéve, hogy ízlik is. Általában még desszertet is szoktam kérni.
Nem jártam Amerikában még, inkább az lehet a gond, hogy egészségtelenek ezek a "tápok", keveset mozognak, sok a cukros üdítő. Ott a marketing is, én sem szívesen mennék be oda, ahol légypiszoknyi maszat van a tányéron. Kérjék meg az árát, de nekem legyen megpakolva a tányér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!