A parmai sonka olyan mint a sonkaizu gumi erossegu zsele?
Figyelt kérdés
Multkor kertunk pizzat, parmai sonkaval, kicsit langyosan (hidegen) kaptuk, es ugy ereztuk nincs atsutve, mert a sonka olyan volt (en eletemben eloszor ettem) mint vmi gumi, nehez volt elragni, mint vmi nyers hus, csak sonka izben:D erre reklamaltunk, hogy nincs rendesen atsutve.
Azt mondja a csaj a parmai sonkat igy kell atsutni nem szabad jobban mert "osszeesik" es alig lesz valami a pizzan. Hat nemtom kinek volt igaza. De en ugy gondolom, ha amiatt van keves topping a pizzan, mert "osszeesik" akkor tul keveset rakott ra. azert 1600 ft-ert mart elvarnam hogy ne sporoljon 2 helyett rakhat 3 szeletet is egy 12"-es pizzara.
Igazam van vagy igazam van?
Tenyleg "ragos" gumi allagunak kell lennie a parmai sonkanak?
2009. okt. 12. 18:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!