Külföldön miért olyan népszerű az Oreo keksz?
Figyelt kérdés
Komolyan mondom nem értem.Nekem valahogy olyan mint a többi keksz.
Miért kell úgy beállítani mintha olyan finom lenne?
(Bocs ha rossz kategória)
2013. ápr. 30. 23:09
21/26 anonim válasza:
Pilóta és Oreo közül nekem is a Pilóta a nyerő. De talán az is hozzájárult, hogy amikor itthon még nem lehetett kapni és kiszabadultam külföldiába, már akkora elvárásom volt felé, hogy nem tudott eleget tenni, amikor ettem :D
A titok lehet tényleg a fekete-fehér színkombinációban van.
22/26 anonim válasza:
Nekem a pilota túl édes, Oreo jobban tetszik.
Gondolom más országokban nem voltak ilyen kekszek, így nem volt választás.
24/26 anonim válasza:
Az, hogy egy keksz népszerű, arról nemcsak az íze tehet. Az Oreo színei, finom mintája, nem morzsolódós jellege kompenzálja a nem túl különös ízét. Szerintem a minősége is ingadozó, néha égett íze van. A Pilóta nem magyar gyártmány. Ízben hozza az Oreo szintjét, de állagban szerintem nem. A Mese keksz viszont veri mindkettőt magasan. Szerintem. Népszerűség még a hírverésnek is köszönhető. (Pl Majka belehalós legalja számát mindenki ismeri, a magyar hiphop legalja mégis) Az Ülkernek volt csokikrémes keksze, ilyen napernyő mintázatú, kutya nem ismeri, pedig az is jó.
25/26 anonim válasza:
Azért olyan népszerű, mert az amerikai hulladékgyártásban (amit ők nem átallanak élelmiszeriparnak nevezni) általánosan használt kukoricasziruppal édesítik, ami olyan függőséget képes okozni, mint a drogok (persze nem olyan durva a hatása, de nem is egészséges). Ezzel szemben a Pilótában csak sima cukor van. Az Oreo egyébként is ízetlen a cukrot leszámítva, a tölteléke nulla, a keksze meg ízre és állagra is olyan, mint a szén.
26/26 anonim válasza:
Tudósok kivizsgálták, hogy hasonló hatásai vannak mint a drognak. Boldogságot kelt. De kb minden csoki, amit finomnak érzel. Nem félreérteni, nincs benne drog, csak az összetevők olyan ízt keltenek, hogy sok embert boldoggá tesz. Engem is :D De ez így van a kinder csokikkal, milka, tibi, pilóta stb. Szóval azon kívül hogy egészségtelen más veszély nem fenyeget. Nem drogos. Csak van akinél "függőséget" okoz. Mint nálam a rafaello :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!