Kezdőoldal » Ételek, italok » Nemzetek ételei, italai » Hol van a legjobb török gyros-os?

Hol van a legjobb török gyros-os?

Figyelt kérdés
csak marha, borjú vagy birka érdekel
2009. szept. 13. 20:28
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
a szeráj se rossz, meg a star kebab sem a nyugatival szemben. de a körút és a király utca sarkán is van egy nagyon állat hely, én oda jártam mindig. a neve nem jut eszembe de a kfc-vel szemben van a király utca másik oldalán.
2009. szept. 14. 03:01
 12/17 A kérdező kommentje:
A Szerájban már jártam de Star Kebabot nem tudom hol van pontosan, valaki le tudná írni hogy odataláljak, na és hogy hol tudok parkolni. Vidéki vagyok de gyakran járok Budapasten és szívesen kipróbálnám
2009. szept. 14. 17:15
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
kijössz a nygatiból a 4-6villamos fel, át az úto és balra lindulsz a járdán, k 100 méter és ottvagy
2009. szept. 15. 09:12
 14/17 anonim válasza:
A józsefvárosi piacon és nagyon finom gyrost lehetett kapni
2009. okt. 1. 23:49
 15/17 anonim ***** válasza:
A Szerájnak van egy üzlete a Westendben is. Ott már sültkrumplit is adnak a gyroshoz. Mert a nagyban nem... Ha esetleg azzal szereted...
2009. okt. 24. 13:14
 16/17 anonim ***** válasza:

az oktogonnál a mexikóis mellett isteni finom :D

sokkal jobb mint a móriczos, ugyan annyi pénzért kétszer akkora

2009. okt. 24. 13:25
 17/17 anonim ***** válasza:
tötökországba :DD bocs ezt nem hagyhattam ki :DD
2012. okt. 7. 10:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!