Milyen izü a sárkany izü gyros? :O
Figyelt kérdés
nem rég volt nálunk pannónia feszt és részegen oda mentünk egy kajálós bodegához és sárkány izü gyrost kértem.értelmes válaszokat kérnék.háhhXD2011. júl. 31. 09:46
1/10 anonim válasza:
telenyomják erőssel,és tüzet fogsz utána lehelni:)
2/10 A kérdező kommentje:
ez nagyon gyenge válasz. kicsit legyetek kreativabbak ha kérhetem:)
2011. júl. 31. 10:17
3/10 anonim válasza:
Mi legyünk az objektív a terméked nevére? Ugyan már...
4/10 Dontworry válasza:
Valószínűleg Sárkány-ízű! mire számítottál ? :D
5/10 anonim válasza:
Szerinted? Biztos egyszarvúízű.
6/10 anonim válasza:
kreatívabb válasz:Sárkánysz@rt darálnak bele,meg Berki Attila lábujjáról a körmöt beleteszik.
7/10 anonim válasza:
szerintem fejj meg egy sárkányt a száddal és rájössz xD
8/10 anonim válasza:
Vegyél még 1 et és meg tudod hogy milyen ... Nincs szarból szerintem ... Nincs amiért aggódj nem lehetett rossz :)
9/10 anonim válasza:
Esetleg anyós ízű? Azokat szokták házisárkánynak nevezni. És, hogy még sárkányosabb legyen, telenyomták habaneroval.
De az is lehet, hogy Magyar Mennydörgőből volt. Kérdezd meg Pottert, hátha evett olyat,és meg tudja mondani neked, hogy milyen ízű.
10/10 10 deka farhát válasza:
Ezek után remélem, lesz csillámfaszlámás gyros is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!