Melyik magyar termékek a legjobb minőségűek?
Például a gyümölcslevek, konyhai fűszerek, feldolgozott húsok, liszt és tejtermékek (sajt, tej, joghurt), ásványvizek, borok, méz.
A minőséget úgy értem, hogy a lehető legkevesebb adalékanyag, "mű" tartalom.
Vagyis például a gyümölcsleveknél magas gyümölcstartalom, és nincs tartósítószer, meg ízfokozók; a mézből az "igazi", színtiszta méz; feldolgozott húsokból a jó minőségű és magas hústartalmú szalámik, párizsik, kolbászok; a fűszereknél azok, amikben tényleg őrölt fűszerek vannak, nem vegyi adalékok és ízfokozók; a boroknál amik 100%-ig tisztán szőlőből vannak és semmi másból; joghurtnál amiben valódi gyümölcs és csak tej van.
Nem külön-külön egyes termékekre gondolok, hanem márkanevekre általánosságban.
Remélem, vannak itt tudatos vásárlók, akik mindig elolvassák az "apróbetűs írásokat", összehasonlítják a többi hasonló termék tartalmával, és van már tapasztalatuk arról, hogy melyik márka biztosítja valóban azt, amit elvárunk.:)
A Magyarországon gyártott tejtermékek,szerintem jó minőségűek(kivéve néhány sajtot),és a drágább szalámikra sem lehet panasz.
A száraztészták némelyike is megfelelő.
Ez a tapasztalatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!