Hogy készül a trappista sajt, és más országokban miért nem kapható/népszerű?
Figyelt kérdés
Németországban élek, és itt azt sem tudják mi az. Érdekelne, hogy miért :)2013. jan. 14. 13:17
11/19 bumbi02 válasza:
Mozzarella sajtot használnak a hagyományos olasz pizzákhoz. A spagettikhez, tésztákhoz pedig parmezánt.
Csak mi használunk úton, útfélen mindenhez trappistát:)
12/19 anonim válasza:
:)
És akkor, a hústekercsek, meg a cordon blő, ami nálunk trappistával van töltve?
13/19 bumbi02 válasza:
A Cordon Bleut raclette vagy gruyere sajtból csinálják eredetileg, de itt Ausztriában például fiatalabb Gouda sajtból, vagy néha edamiból.
A sajttekercset szintén edami, vagy gouda alapon csinálják.
14/19 bumbi02 válasza:
Sajttekercses részt most nézem hogy off, mert hústekercsről beszélünk:)
Fiatalabb gouda, vagy edami sajtot használnak azokhoz is:)
15/19 anonim válasza:
Nah, most már mindent tudok, köszönöm! :)
16/19 anonim válasza:
Azért nem szeretem a trappista sajtot, mert sós. Berlinben ettem már finom szeletelt száraz sajtot,de sajnos nem tudom a nevét.
17/19 bumbi02 válasza:
Trappistából bele lehet fogni olyanba ami tényleg már túl sós, de általánosságban nincs baj a sósságával:)
18/19 anonim válasza:
ugye tudjatok, hogy olyan, hogy camambert, nem letezik, csak camembert?
19/19 anonim válasza:
Mert annyira gyenge minőségű, igénytelen termék, hogy a jobb életszínvonalú, nyugati országokban a kutyának sem kellene. Az egyetlen trappista, ami szerintem ehető, az a Tájaink Ízei 35 napig érlelt trappista.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!