Kezdőoldal » Ételek, italok » Nemzetek ételei, italai » A disznóhús káros az egészségre?

A disznóhús káros az egészségre?

Figyelt kérdés

2013. jan. 6. 16:51
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
97%

Bizony, hogy káros.... már rendeletet is hoztak, hogy a disznókra is kell elborzasztó képeket festeni, mint a cigisdobozokra, és rá is kell írni minden kilóra, hogy a disznóhús káros az Ön egészségére.

csak így kerülhet forgalomba.

ezért pár napig átmeneti hiány lesz.

2013. jan. 6. 16:56
 2/22 anonim ***** válasza:
Ha ez igaz lenne, akkor most nem lenne lehetöséged ilyen kérdezni, mert az öseink évszázadokon keresztül azt ették, és ha káros lenne, akkor idöközben már régen kihaltak volna, mielött te megszülethettél volna.
2013. jan. 6. 17:04
 3/22 A kérdező kommentje:
csak azon apropóból merült fel bennem ez a kérdés, hogy a muszlimok se esznek disznóhúst, mert hogy káros stb és hogy ennek van-e valami alapja?
2013. jan. 6. 17:07
 4/22 anonim ***** válasza:
100%

A muszlimok NEM azért nem esznek disznót (meg még eleg sok mást), mert káros az egészegre, hanem mert a vallási elöírásaik szerint tilos. Ugyanez érvényes a zsidókra is, nekik is a valláuk miatt nem megengedhetö.

Ezzel az erövel azt is lehetne mondani, hogy a marha ártalmas, mert az indiaiak vallása szerint nem szabad megenni.

2013. jan. 6. 17:12
 5/22 njnl válasza:

a muszlimok nem azért nem eszik mert káros...

a hitük nem engedi a disznóhús fogyasztását, mert piszkos állat és ezért ők is "bepiszkolódnak" remélem érted, hogy ez a hitük miatt van, nem pedig azért mert nem tudják lemosni...

az indiaiak nem esznek marha húst, nagyanyám meg a csirkét nem szerette...

megnyugtatlak, semmi káros nincs benne

2013. jan. 6. 17:14
 6/22 doboszoli ***** válasza:
66%

Antibiotikumok, és minél előbbi vágásérettség...

Na ezt fejtsd ki, hogy függ össze, lehet, hogy felfedeztél valamit!

2013. jan. 6. 19:28
 7/22 anonim ***** válasza:
65%
A csirke is megeszik minden sz..t, ha rajta múlik :)
2013. jan. 6. 19:48
 8/22 anonim ***** válasza:
Haha utolsó jót nevettem ;)
2013. jan. 7. 01:02
 9/22 anonim ***** válasza:

A hozzászólásom pedig hova tűnt?

Jó akkor minden fajta állat meg ehet sok moslékot.Nem csak a disznó. De a disznó legfőképp

Ezt az antibiotikumos dolgot nem én találtam ki.

Utána lehet olvasni interneten. Nem olyan újszerű dolgok ezek.Én eltudom képzelni, hogy igaz is lehet.

2013. jan. 7. 16:26
 10/22 anonim ***** válasza:

Azt nem értem,hogy hova tűnt a hozzászólásom?

Mit írtam bele, amit mást esetleg sérthetett?

Komolyan nem értem a moderátorokat.Sokkal durvább hozzászólásokat bezzeg nem akarnak eltávolítani.:)

2013. jan. 7. 16:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!