Bizony, hogy káros.... már rendeletet is hoztak, hogy a disznókra is kell elborzasztó képeket festeni, mint a cigisdobozokra, és rá is kell írni minden kilóra, hogy a disznóhús káros az Ön egészségére.
csak így kerülhet forgalomba.
ezért pár napig átmeneti hiány lesz.
A muszlimok NEM azért nem esznek disznót (meg még eleg sok mást), mert káros az egészegre, hanem mert a vallási elöírásaik szerint tilos. Ugyanez érvényes a zsidókra is, nekik is a valláuk miatt nem megengedhetö.
Ezzel az erövel azt is lehetne mondani, hogy a marha ártalmas, mert az indiaiak vallása szerint nem szabad megenni.
a muszlimok nem azért nem eszik mert káros...
a hitük nem engedi a disznóhús fogyasztását, mert piszkos állat és ezért ők is "bepiszkolódnak" remélem érted, hogy ez a hitük miatt van, nem pedig azért mert nem tudják lemosni...
az indiaiak nem esznek marha húst, nagyanyám meg a csirkét nem szerette...
megnyugtatlak, semmi káros nincs benne
Antibiotikumok, és minél előbbi vágásérettség...
Na ezt fejtsd ki, hogy függ össze, lehet, hogy felfedeztél valamit!
A hozzászólásom pedig hova tűnt?
Jó akkor minden fajta állat meg ehet sok moslékot.Nem csak a disznó. De a disznó legfőképp
Ezt az antibiotikumos dolgot nem én találtam ki.
Utána lehet olvasni interneten. Nem olyan újszerű dolgok ezek.Én eltudom képzelni, hogy igaz is lehet.
Azt nem értem,hogy hova tűnt a hozzászólásom?
Mit írtam bele, amit mást esetleg sérthetett?
Komolyan nem értem a moderátorokat.Sokkal durvább hozzászólásokat bezzeg nem akarnak eltávolítani.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!