Káros a Nestlé Aquarel ásványvíz káros?
Ezt találtam a palackon:
" Ajánlott mennyiség mérsékelt égövön élő mozgásszegény életmódot folytató felnőtt esetében: 1 pohár = 0,2L. Az egészség megőrzéséhez nélkülözhetetlen a sok mozgás és a kiegyensúlyozott táplálkozás." A 2. mondatot még értem is, de az elsővel nem vagyok tisztában. Most ha én nem mozgok rendszeresen és ha megiszok mondjuk egy üveggel ebből a Nestlé Aquarel ásványvízből akkor lehet valami BAJOM? Esetleg megbetegszek? Vagy mit ért az alatt, hogy " ajánlott mennyiség mérsékelt égövön élő mozgásszegény életmódot folytató felnőtt esetében: 1 pohár= 0,2 L
kép:
A címkén az említett szövegtől balra szerepel egy embléma. Ez áll rajta: Igyon 8 pohárral naponta*
*Ajánlott mennyiség mérsékelt égövön élő mozgásszegény életmódot folytató felnőtt esetében: 1 pohár = 0,2L
Tehát nyugodtan megihatsz naponta egy üveggel.
Minimum napi 2 liter folyadék fogyasztása ajánlott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!