Melyik McDonald's-os étel a kedvenced?
Figyelt kérdés
2009. aug. 23. 20:47
11/32 anonim válasza:
Amelyikbe nem lehet belehalni. Szóval egyik se. Se McDöglesz se a többi gyorsszutyok.
12/32 anonim válasza:
Kedves utolsó kettő válaszoló! Nem az volt a kérdés,szeretitek-e...A kérdésre válaszoljatok! Senkit nem érdekel,mit gondoltok a McDonald's-ról,már elnézést.
Kérdésre válaszolva: én a McChickent imádom:) És a sültkrumplit:D
13/32 anonim válasza:
Én a prémium salátát grillcsirkével imádom!
A férjem pedig a BIGMAC-et és a sajtburgert, na és persze a sültkrumplit szereti.
14/32 anonim válasza:
bic mac, sajtburger, és a sült krumpli nagyon-nagyon szeretem!!!
16/32 anonim válasza:
Bigmeki, sültkrumpli és saláták.
17/32 anonim válasza:
Hamburger(csak így a snassz)és forrócsoki
18/32 anonim válasza:
Én vega vagyok, sajtburger és bigmac hús nélkül, a helyére sültkrumplit szoktam rakni, meleg is, sós is,finom is. :) Aki húsevő meg velem jön az extra jól jár, mert az ő sajtburgerében meg tripla hús van. :D
19/32 anonim válasza:
aza drazsés fagyi xD mekflörri vagy mi az és nagyon szeretem *_* :D (ilyenkor kár, hogy fogyózok... :D)
20/32 A kérdező kommentje:
Szerettem a sajtburgert és a sültkrumplit, de mióta elrontottam vele a gyomromat, csak csirkés cézár salátát eszek és cappuccino-t iszok.
2009. aug. 24. 12:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!