Egyszer ettem Szlovákiában ázsiai gyorsétteremben. Mi lehet a recept?
Figyelt kérdés
azt hiszem Panda volt az étterem neve és kung pao-t ettem. Nagyon finom volt, Mo-n ilyen ízűt nem találtam. A szaftja olyan kocsonyás volt.2012. szept. 20. 14:11
1/1 anonim válasza:
Ezt a helyet nem ismerem, de ha kocsonýas volt a mártása, akkor az azért, mert keményitövel lett besüritve, nem liszttel. Csak sokan nem tudják, hogy a kinai - és egyéb ázsiai - konyhákban nem liszttel süritenek, hanem mindig keményitövel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!