Szezámos mézes csirkét szeretnék csinálni a recept amit elolvastam azt írja hogy kell bele kínai öt fűszer keverék! Hol lehet olyat kapni? és tud e valaki olyan receptet ami nem írja ezt a fűszert bele?
Figyelt kérdés
2012. aug. 30. 18:34
1/10 anonim válasza:
Szia.
Azt nem tudom hol lehet kapni olyan keveréket,de én ez alapján a recept alapján szoktam csinálni és nagyon finom
2/10 anonim válasza:
Én is első válaszoló linkje alapján készítem, nagyon finom. Kínai 5 fűszerkeveréket még nem is láttam.
3/10 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen sokat segített a recept mert már azt hittem h meg se tudom majd csinálni holnap!! még egyszer köszönöm
2012. aug. 30. 19:02
4/10 anonim válasza:
Azért mégis konkretizáljuk már "ketchup,chili (erős pista)
méz" arányai? Hogy olyan izű legyen,mint a kínaiba (nem csípős)?
5/10 anonim válasza:
Szeretem az ilyen hozzászólásokat,mint az utolsóé. Segíteni nem tud,de azért idejön kötekedni.
Ízlés szerint. Aki szokott főzni,az eltudja találni és gondolom közben meg is kóstolja. Olyan meg úgysem lesz soha,mint a kínai éttermekben szokott lenni.
6/10 anonim válasza:
Nagyon egyszerű az arány: ahogy szereted, ennyi...
7/10 anonim válasza:
8/10 mustafa33 válasza:
Ha nem szoktál saját fűszer keveréket használni, nyugodtan csináld például kentucky keverékel, az is mézes és jó, Kotányi féle.
9/10 anonim válasza:
Úristen hogy lehet ezt kötekedésnek felfogni?!:O A kérdés meg lett válaszolva,a Kérdezőnek megfelelt.Én böngésztem a neten és találtam egy olyan receptet,ami elnyerte a tetszésem és mivel 2-en is írták itt,hogy szokták csinálni,az Nekem már elég ajánlólevél.S belekérdeztem. Nem értem hol itt a baj.
10/10 anonim válasza:
A linkelt recept nagyon jó, de legközelebbre: a Culinarisban néhány száz (3-500Ft) lehet venni kínai ötfűszer keveréket, és elég sokáig elég. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!