pepsi édesebb ,mint a coca cola ,és még az izük is más.
2012. szept. 19. 09:41
12/21 anonim válasza:
Szerintem fordítva. A Coca Cola édesebb, szerintem jobb is.
2012. szept. 19. 20:01
13/21 anonim válasza:
Szerintem a Coca cola kellemesebb, karamellás/fűszeres ízű, míg a Pepsin érzek egy kis szacharin ízt, meg olyan pancsolt az egész.
2012. szept. 20. 10:23
14/21 anonim válasza:
A Coca kicsit cukrosabb, a Pepsiben jobban érződik a kátrány.
2012. szept. 21. 07:12
15/21 gtamas74 válasza:
Ennyi hülyeséget ritkán olvastam a válaszok között, mekkora az emberi tudatlanság!!! A Pepsi gyógyitalnak készült eredetileg, gyógynövényekből, ezért van más íze, gyógyszertárban árulták, a gyomorban lévő Pepszint aktiválta, ha valakinek rossz volt a gyomra, fájt a gyomra. A Coca (mint malac) Cola pedig egy egyszerű szörpnek készült, kezdetben szénsav nélkül, majd szódával árusították. Én Pepsi függő vagyok. Már csak MJ miatt is szerettem meg, meg a sok sztár akiket szponzorált, Tina Turner, Lionel Richie, Rod Steward akik a kedvenceim. Később Britney és Spice Girls. De ahogy a válaszokat olvasom, itt nem mondanak ezek a nevek semmit nektek. De kinek ez ízlik, kinek az. Igazából senki nem tudja miből készülnek.
2012. szept. 21. 09:03
16/21 anonim válasza:
Az egyik kóla, a másik meg nem.
2012. szept. 21. 10:09
17/21 anonim válasza:
"A Coca (mint malac) Cola pedig egy egyszerű szörpnek készült,"
Ennyire ne legyél elfogult, vagy tájékozatlan!
A Coca-colát egy patikus találta fel -lusta vagyok kikeresni, de a wikin biztos megtalálod-, és kezdte el árulni a patikájában.
2012. szept. 21. 20:45
18/21 anonim válasza:
gtamas74 ha már ilyen okos vagy miért nem nézel utána??
Több mint egy évszázaddal ezelőtt egy észak-karolinai patikában Caleb D. Bradham fejéből pattant ki a Pepsi-Cola receptje. Az üdítő nedűé, amely mára a világ egyik legismertebb és legkedveltebb termékévé és márkájává nőtte ki magát.
A Coca-Cola a The Coca-Cola Company bejegyzett védjegye, egy népszerű szénsavas üdítőital, mely a világ szinte összes országában kapható. A Coca-Cola a világ egyik legismertebb márkaneve. Legnagyobb riválisa a Pepsi.
A XIX. század végén az eredetileg gyógyszernek szánt ital gyártási jogait a kiváló üzleti érzékkel rendelkező Asa Griggs Candler vásárolta meg. Agresszív marketingtaktikájának köszönhetően a XX. század során a Coca-Cola uralta az üdítőitalok piacát. Bár számos kritika érte egészségügyi hatásai, illetve a cég üzleti módszerei miatt, a márka napjainkig népszerű maradt.
szal mindkettöt patikus keverte ki és pont a coca cola volt gyógyszernek szánva...
2012. szept. 22. 11:34
19/21 anonim válasza:
a pepsi édesebb és több koffein is lehet benne, mert jobban hat fáradtságra. de ízre a cocát szeretem.
2012. szept. 23. 13:05
20/21 scafi válasza:
1. külöNbség és nem külöMbség
2. Melyik Pepsire, vagy Coca-ra gondolsz? Mindegyikből van egy csomó változat, a limitáltakat nem is beszélve...
Az alap Pepsi édesebb, mint az alap Coca, de ha nagyon finomat akarsz inni, akkor Pepsi Max a jó választás!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!