Mi a külömbség a Pepsi Cola és a Coca Cola közt?
Figyelt kérdés
2012. szept. 16. 14:32
1/21 anonim válasza:
Ami az Audi és a Mercedes között.
2/21 anonim válasza:
Fontos különbség pl. hogy más a nevük. :D
4/21 anonim válasza:
Más az ízük és az összetételük.
5/21 anonim válasza:
Pepsinek a kanadai angol nyelvűek nevezik a kanadai franciákat, mert ők csak "olcsó utánzatok", mint a cocának a pepsi.
6/21 anonim válasza:
Nevük. Nekem a pepsi édesebb egy fokkal de összetételben szerintem annyi a különbség köztük mint cola és cola között.
7/21 anonim válasza:
A pepsi édesebb mint a Cola :)de más nem nagyon szerintem
8/21 anonim válasza:
Másmilyen E-betűs összetevői vannak, az egyiktől megvakulsz, a másiktól meg megsüketülsz!
9/21 anonim válasza:
A Pepsit Budapesten palackozzák (a cég természetesen nem Magyar!) A Cocát meg alapból kintről hozzák...
10/21 anonim válasza:
"A Cocát meg alapból kintről hozzák..."
Dunaharasztiban mit csinálnak?!
"A Coca-Cola jelene Magyarországon
Tizenöt márka, több mint negyven íz, számtalan kiszerelés, a 0,2 literes kontúrüvegtől a kétliteres műanyagpalackig. A dunaharaszti székhelyű, két palackozó üzemet és 9 regionális elosztóközpontot működtető cég 1400 dolgozót foglalkoztat, éves termelő kapacitása pedig eléri az egymilliárd litert. Az üdítők előállításához használt nyersanyagok és alapanyagok 95 százalékát belföldi szállítók biztosítják. A Coca-Cola mostanáig 100 milliárd forintot fordított magyarországi gyártókapacitásának kialakítására és fejlesztésére."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!