Tényleg már nem lehet kiírni az éttermekben azt, hogy cigánypecsenye, helyette fokhagymás tarját írnak?
Figyelt kérdés
2012. jún. 14. 23:00
1/12 anonim válasza:
Nem tudok ilyenről.
Ha igaz lenne, elég nagy hiba lenne, mert vendéglátósként úgy vettem észre, a cigányok nagyon is büszkék a pecsenyéjükre!
Szerintem nem igaz.
2/12 anonim válasza:
A roggyant púpom tele van az ilyen idétlen kérdésektől. Ha egy ételnek ez a neve "ezer" éve, akkor miért kellene megváltoztatni a rasszisták elmeháborodottsága miatt? Aki nem tudja, hogy mi a cigánypecsenye, az kérdezze meg a felszolgálót!
3/12 anonim válasza:
Tényleg volt egy ilyen hír egy oldalon, de az csak poén volt, kacsa az egész. Ki lehet írni.
5/12 anonim válasza:
ma 01:00
na ezen jót nevettem
akkor a negro-ra mit mondanak majd ???
6/12 anonim válasza:
kisebbségi pecsenye és afroamerikai csók
7/12 anonim válasza:
Közlöm mindenkivel, hogy a cigánykerék neve is megváltozott, mától etnikai fordulat!!!
8/12 anonim válasza:
Hülyeség:
- 100 tagú kissebbségi zenekar
- roma-nóta
9/12 anonim válasza:
Vendég az étteremben:
-Cigánypecsenye van?
-Van, de akkor zene nics!
:D
10/12 anonim válasza:
Fokhagymás kreolpecsenye, sült, tarajos szalonnával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!