Mi az a plazma? (nem a repperre gondoltam)
Figyelt kérdés
mi az a plazma? tavaly voltunk Montenegróban és az egyik tengerparti étteremben ettünk palacsintát és lehetett olyan palacsintát is választani amibe úgynevezett ''plazma''volt töltve. senki sem rendelt olyat közülünk. már ott is furcsáltam hogy mi lehet az a plazma. még mielőtt valaki megkérdezi,nem olvastam félre.2012. jún. 8. 20:49
2/8 anonim válasza:
Szerintem egy töltelék fantázianeve, feltételezem nem ionizált gáz volt benne.
3/8 anonim válasza:
A Plazma egy szerbiai keksz neve. Ennek az őrölt változatát szokták az Eurokrem-es (mogyoróvajas) palacsintába tölteni. Nagyon finom, csak ajánlani tudom! :)
5/8 anonim válasza:
a plazma az anyag 5dik halmazállapota ilyen pl. a tűz
6/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! :)
2012. jún. 9. 21:52
7/8 anonim válasza:
8/8 anonim válasza:
Utolsó vagyok.
"A Plazma egy szerbiai keksz neve. Ennek az őrölt változatát szokták az Eurokrem-es (mogyoróvajas) palacsintába tölteni. Nagyon finom, csak ajánlani tudom! :)"
--> ezzel vetekednék, az eurokrem még véletlen se mogyoróvaj (az sós!!! Amerikában szeretik), kevered a mogyoróvajat a mogyorókrémmel :D (ami édes) bár én inkább csak csoki vagy kakaókrémnek nevezném, a mogyorót még véletlenül sem lehet benne érezni, szerintem ritkaszar. csak a nutella jó :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!