Milyen ételeket lehet enni Bali szigetén?
Nem kell parázni, a szállodákban lehet kapni a hagyományos európai kajákat (is). Olvasd el a linket, ha lentebb görgetsz, akkor a helyi étkezési szokásokról is találsz leírást. Egyébként még rengeteg más infót is lehet találni. Egész érdekes dolgokat írnak. Érezzétek jól magatokat!
Köszönöm az eddigi válaszokat és közben még eszembe jutott még egy valami, amire rá szeretnék kérdezni! :D Történetesen az ivóvíz-kérdés. Azt tudom, hogy nem ajánlatos csapból inni vizet, de pl. mi a helyzet a gyümölcsökkel? Azokat is megmossák valamilyen vízben - és gondolom, csap alatt (amiből ugyebár nem lehet inni)! :D Tehát akkor hogy is van ez?? Most akkor fogok tőle fosni-hányni, vagy sem?? :D Vagy ez a kérdés már kukacoskodás és inkább csak arra koncentráljak, hogy egyszer az életemben végre MEGYÜNK BALIRAAAAA???? :DD
Köszi a normális válaszokat - még ha én a végét el is humorkodtam, szerintem érthető, hogy bizgatott vagyok, már alig bírom kivárni ezt a fantasztikus utazást!! :$ Csak ugye a világ másik felén van és hát teljesen más a közeg, meg a víz, meg minden és ezért fordul meg a fejembe egy-két gyakorlatias dolog... :)
Oké, köszönöm szépen az infót! ;) Hát, igen, sajna még nem volt alkalmam a világ másik szegletébe utazni, max. Európát kóstolgattam, ezért ez a felfokozott para nálam... :)
A pálinka jó ötletnek tűnik, szerintem alkalmazni fogjuk! :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!