Kezdőoldal » Ételek, italok » Nemzetek ételei, italai » Milyen alapanyagokat nem...

Milyen alapanyagokat nem lehet kapni Angliában?

Figyelt kérdés
Nemsokára kiköltözünk a párommal, és próbálok előre felkészülni a kinti életre. Valaki azt mondta, hogy kint nem lehet pirospaprikát kapni, ez tényleg így van? Illetve hogy a tejföl is teljesen más ott kint, és nem igazán lehet úgy használni, mint itthon. Miket nem lehet még kapni ezen kívül?
2012. ápr. 24. 21:13
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
előző: most használtam fel az előre szeletelt tk. kenyeremet morzsás karfiolhoz... nyilván nem direkt szárítottam ki, hanem megmaradt 1-1 száraz szelet.
2012. ápr. 29. 19:32
 22/26 anonim ***** válasza:
le lehet reszelni reszelőn, vagy diódarálón (ha az van)
2012. ápr. 29. 21:36
 23/26 anonim ***** válasza:

ma 18:51

Én mindig a LIDL-ben veszek 47 pennyért szeletelt kenyeret.Ami megmarad azt csak kiszárítom,és bizony kiszárad.Amikor összegyűlt jó pár szelet száraz kenyér akkor én ledarálom a húsdarálóval.Majd átszitálom,és máris van finom szemcsés zsemlemorzsám,és durva szemcsés zsemlemorzsám..Nagyon jó.Tegnap is rántott húst csináltam-

2012. ápr. 29. 21:41
 24/26 anonim ***** válasza:

na, mondom én, hogy nem kell hozzá drága kenyér :)

a morzsás karfiolhoz nem kell annyira precízen összetörni a morzsát, ahogy a 21. kommentelő írta, elég a sodrófa :) még jó is, hogy nem egyenletes a méret.

2012. ápr. 30. 06:07
 25/26 loorien válasza:
Meggybefottet mindig otthonrol hozok.
2012. máj. 7. 18:23
 26/26 anonim ***** válasza:

Tepertő nélkül nincs élet....

Greaves a neve ha jól tudom és szerintem hagyományos angol étekről lévén szó gyanitom húsboltban kéne nézelődni...

Ha találtok valahol szóljatok...De ne Mr porky-t találjatok

az nem olyan..:-)

2014. máj. 27. 17:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!