Normális hogy a francia sajtban találtam egy szívószálat?
Figyelt kérdés
ömlesztett kecskesajt franciaországból2012. márc. 20. 18:33
1/18 tetro válasza:
igen, a franciák jellegzetes sajt a szívószálas kecskesajt. mit szeretnél hallani? magadtól nem tudod eldönteni, hogy ez normális-e? nem, nem az. és ha a kenyérben találsz egy pöttyös bögrét belesütve, az sem az.
2/18 anonim válasza:
Normális, hogy a koponyádban nem találni az agyat?
3/18 anonim válasza:
Menj vissza vegyél még egyet,ha abban is van normális, ha nincs akkor nem normális sajtot vettél!
4/18 anonim válasza:
Én egyszer vettem 2 kilós fehér kenyeret. Kis fűrészlap volt a kenyér belsejében.Szerintem egy sittesnek sütötték a kenyeret..
5/18 anonim válasza:
Magyarországon ez természetes dolog.Igazán hozzászokhattál volna...
6/18 anonim válasza:
Na ez se semmi!!Én a múltkor szívószálat vettem,és körbe volt kenve kecskesajttal..Normális ez??????
7/18 A kérdező kommentje:
elb*szott emberek lehettek ..
2012. márc. 20. 19:06
8/18 anonim válasza:
Mi elbaszottak vagyunk, te viszont teljesen normális, ugye?
9/18 anonim válasza:
persze, én akárhányszor veszek ömlesztett kecskesajtot mindig van benne szívószál :)
10/18 anonim válasza:
sztem nem, miért kellene benne lennie...vki benne felejthette:)
örülj, hogy csak ennyi, uncsim osztálytársa múltkor tolltokot(amiben a csirke tolla benne van) szedett ki a párizsiból. Azóta nem eszem párizsit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!