Mi annak a francia csokitortának a receptje, amelyik annyira csokis, hogy a közepe mindig folyós marad?
Figyelt kérdés
2012. febr. 20. 20:44
1/6 anonim válasza:
Csokoládé szuflénak hívják, én mondjuk kicsi formákban szoktam sütni, de gondolom tortaformában is lehet. A lényege, h épeen csak addig kell sütni, míg nagyon minimálisan megszilárdul a teteje, így marad a többi része folyós.
3/6 anonim válasza:
Megkérdezhetem miért lettem lepontozva?
4/6 A kérdező kommentje:
én nem pontoztam senkit, de köszönöm, hogy válaszoltatok és segítettetek nekem :)
2012. febr. 22. 09:07
5/6 anonim válasza:
Van pár idióta, akik minden kérdésbe benéznek és összevissza lepontoznak mindenkit, nem érdemes velük törödni.
6/6 anonim válasza:
Fondalt Chocolat a neve. :)
Udv: Egy Francia szakacs :)
Ha kered az elkeszitesenek konnyu receptjet, akkor irj Emailt ide: kistvanps3@gmail.com
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!