Kezdőoldal » Ételek, italok » Nemzetek ételei, italai » Mi annak a francia csokitortán...

Mi annak a francia csokitortának a receptje, amelyik annyira csokis, hogy a közepe mindig folyós marad?

Figyelt kérdés
2012. febr. 20. 20:44
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Csokoládé szuflénak hívják, én mondjuk kicsi formákban szoktam sütni, de gondolom tortaformában is lehet. A lényege, h épeen csak addig kell sütni, míg nagyon minimálisan megszilárdul a teteje, így marad a többi része folyós.
2012. febr. 20. 21:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
39%

[link]

Erre gondoltál? :)

2012. febr. 20. 21:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
Megkérdezhetem miért lettem lepontozva?
2012. febr. 21. 17:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 A kérdező kommentje:
én nem pontoztam senkit, de köszönöm, hogy válaszoltatok és segítettetek nekem :)
2012. febr. 22. 09:07
 5/6 anonim ***** válasza:
Van pár idióta, akik minden kérdésbe benéznek és összevissza lepontoznak mindenkit, nem érdemes velük törödni.
2012. febr. 23. 17:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim válasza:

Fondalt Chocolat a neve. :)


Udv: Egy Francia szakacs :)


Ha kered az elkeszitesenek konnyu receptjet, akkor irj Emailt ide: kistvanps3@gmail.com

2012. febr. 29. 19:45
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!