Milyenek a német ételek?
A német konyhát eddig csak szidni hallottam, de ezek az ételek nekem pl. kifejezetten finomnak tűnnek, guszták:
Egyáltalán nem rosszak, de ha valaki CSAK pörkölt- rántotthús-szalonna-félékben tud gondolkodni, annak nem a megszokott lesz.
Én Németországban élek már régóta, de elég sok német ételt fözök (a magyar meg egyéb mellett), és igen sok van, amit ha valaki elöitélet NÉLKÜL megkóstol, akkor kimondottan finom.
Az utolsó képen lévö étel meg nem néz ki inkább mosléknak, mint egy magyar vadas - a mártásban lévö ételek nem igazán fotogének, de attó függetlenül még lehetnek jók.
"a magyar ételek finomabbak, a német ételek hízlalóbbak..."
Hát egyik része sem igaz a válaszodnak...
Utolsoval egyertzertek!
Mondjuk en bajor vagyok, 5 eve elek magyarorszagon, de megyek vissza 6 honap mulva.
Bajor konyha nelkül nincs elet! ( szamomra)
A barnamártásos képről jutott eszembe, szomszéd bácsi NDK-ba vitte a céget, és tolmácsolt.
Egyik kolléga felmordult, már megint azt a vacak mártást kell enni.
Kérdezik a németek, hogy mit is mondott,
Fordította a bácsi: menniyre sajnálkozik, hogy nem eheti a mártást, mert fáj az epéje...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!