Ti észrevettétek már hog néha a mc donald's-ban higítják a kólát?
Eleve szirup, ez tény.
Az is tény, hogy nem egy kézben van az összes ütlet ugye, és van ahol előszeretettel rontanak a minőségen. :D Ezt Szegeden én is észrevettem már, az egyikben tök jó a kaja is, a fagyit is telenyomják rendesen, a másikban meg vizes az ital, a burgerben kevés a kechup, és a fagyi fele is levegő... -.-"
Meg ugye március van, ilyenkor már tesznek bele jeget is, ha kéred, ha nem (ezért jobb, ahol csak poharat kapsz és magadnak töltesz). :/
Azt nem tudom h mekiben hogy megy de dolgoztam mas helyen ahol szirupbol csinaltak az uditot. Ott gaz meg a szirup megjott a palackban azt kellet kicipelnem a gephez aztan bekotni. A gep a vizvezetekre mar ra van kotve.
Tehat ott is elofordult h a kolanak nem volt ize , akkor cserelni kellett a palackot mert kifogyott. Azt h mikor fogy ki sosem tudtuk foleg h mindig masok dolgoztak, csak jottek a vasarlok reklamalni h nincs szine se ize.
Ott dolgoztam. Szóda és szirup. Ezeen nincs mit hígítani...
egy adag szrup mellé a gép nyomja a szódát.
Mindig ugyan az a fennálás. Máskor, ha úgy érzed, szólj a kasszánál, mert lehet ki fog fogyni a szirup...
"A jéggel igen. Kérd jég nélkül nyáron is.Úgy több kólát, kevesebb vizet kapsz."
Szép kis urbanlegend!
A gép először belenyomja a pohárba a szirupot, tökmindegy, hogy mi van a pohárban, a szirup ugyanannyi, és arra megy rá a szódavíz, ami a jégtől kevesebb lesz.
Csak, hogy felhomályosítsalak:
a világon mindenhol, még az amerikai Coca-Cola gyárban is, szirupból csinálják a colát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!