Ti észrevettétek már hog néha a mc donald's-ban higítják a kólát?
Figyelt kérdés
2012. márc. 6. 20:02
1/32 anonim válasza:
Nem néha,hanem mindig.És muszáj hígítani,mert ott nem csak a kóla,hanem minden üdítő szirup,vagyis túl édes lenne,olyannak képzeld,mint a szörp,muszáj higítani,meg széndioxiddal dúsítani.Ezt én se tudtam de Burger KIng-ben dolgozom,és ott is így csinálják.
3/32 anonim válasza:
Mindig is hígították, elég szar lenne a tömény szirupot inni!
4/32 anonim válasza:
Úgy van, ahogy az első válaszoló írta. (Én meg mekiben dolgozom.)
5/32 anonim válasza:
Mondjuk én messzire kerülöm a mekit meg a hasonló műkajákat áruló helyeket.
6/32 anonim válasza:
Igen hígítják bizony, tudom hogy megdöbbentő de jogos mert töményen kapják és muszáj hígítani amit sokan írtak hogy miért. És te azért veszed észre a hígítást mert ugye van hogy véletlenül túlságosan meghígítják.
Nekem egy ismerősöm ott dolgozott és ő számolt be erről sőt hogy elhidjem még hozott is "termék mintát" és amit belekóstoltam tényleg hígításra szorult a cucc szóval jogosan van hígítva és nem azért hogy kiszúrjanak a vásárlókkal.
7/32 A kérdező kommentje:
A Veszprémi mekiben legtöbbször hasonlít az igazi Coca Colára, ott eddig csak 2-szer volt víz íze.
2012. márc. 6. 20:14
8/32 anonim válasza:
Akkor végül is Coca Cola szörpöt iszok a mekiben vagy egyéb gyorsétteremben?
9/32 anonim válasza:
Még jó hogy túl hígitják hiszen olyan (ólcson) adják nem?
legális rablás folyik a Mcdolads-ban!!!!!
10/32 anonim válasza:
véletlenül túlságosan meghígítják. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!