Ti észrevettétek már hog néha a mc donald's-ban higítják a kólát?
Figyelt kérdés
2012. márc. 6. 20:02
11/32 A kérdező kommentje:
"Akkor végül is Coca Cola szörpöt iszok a mekiben vagy egyéb gyorsétteremben?" Hát van benne valamiXD
2012. márc. 6. 20:28
12/32 anonim válasza:
Mert szerintetek a bolti kólát hogy "csinálják"? Amerikából hozzák a kólásüvegbe töltött kólát??
13/32 anonim válasza:
Hát különösen sosem gondolkodtam azon, hogy hogy kerül az asztalra a cola..:D De tök jó, hogy már ezt is tudom.:D
14/32 A kérdező kommentje:
Spanyolból hozzák
Itt palackozzák
2012. márc. 6. 20:34
15/32 anonim válasza:
Kérdező,úgy vetted észre a hígítást,hogy ízetlen volt a kólád,vagy láttad amikor öntötték le a gépből,és szinte vízsugár jött? Nekem sose volt bajom a kóla ízével,csak csodálkoztam mikor öntötték,hogy szinte vízszínű folyadék jött,de mióta Burger-ben dolgozom,tudom miért.Egyébként nekem jobban ízlik az ottani kóla,mert nem annyira szénsavas mint a bolti Coca Cola.
16/32 anonim válasza:
Jaja, nekem is feltűnt, hogy víz jön és állandóan azt hiszem, hogy rosszat nyomok...:D De amúgy szerintem a mekis kola a legfinomabb.:D
17/32 A kérdező kommentje:
Az ízéből
2012. márc. 6. 20:48
18/32 anonim válasza:
Amennyire én tudom, mindenhol „hígítják”. Az alap mindig egy sűrű szirup, amelyhez szénsav kerül. Az „eredeti” palackozott vagy dobozba zárt is. Ez nem olyan, mint a bor vizezése. A szénsav összetevője.
Éllel írta valaki, de valóban ez is csak egy szörp. Lényegét tekintve pont olyan, mint a málnaszörp vagy a jaffa.
19/32 A kérdező kommentje:
OK. Már tudom hogy mindenhol higítják, de néha túlhigítják.
2012. márc. 6. 21:54
20/32 anonim válasza:
B@sszus, rájöttetek hogy a gőz hajtja a gőzmozdonyt! :D
Amikor túl sok víz van a kólában akkor épp lefogyóban van a szirup a gépből. Jéééé!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!