A Gyümölcsbefőttben maradnak meg vitaminok?
Figyelt kérdés
A Házi tartósitószermentesre gondolok2012. márc. 4. 20:28
2/7 anonim válasza:
Aszkorbinsav, színanyagok, és rengeteg olyan ami alapanyag lehet dolgokhoz (pl egy hasmenéshez).
3/7 anonim válasza:
es ha gozben parolunk pl. almat?
4/7 anonim válasza:
Természetesen maradnak,ahogy a lekvárokban is.
5/7 anonim válasza:
Nem tudom ki találta ki azt a baromságot hogy 100 fokon minden vitamin elbomlik!Az aszkorbinsav 190 fokon bomlik csak meg kellene nézni nem hülyeséget állítani!
6/7 anonim válasza:
A vízben oldódó vitaminok (B csoport, C) nem hőstabilak, 70 fokon tönkremennek.
Mindegy, hogy főzés, vagy párolás... Talán ha tartósítószert raksz, bele, és nem főződ meg, csak kicsit leforrázod, úgy van rá esély. De hogy lekvárban nincs vitamin, az 100%!!!
7/7 anonim válasza:
A válaszíró 86%-ban hasznos válaszokat ad.
Jó nagy baromságot mondtál!
Akkor se a citromban se a narancsban nincs egy gramm C vitamin se, mert spanyolba meg görögbe, napon simán van 70 fok nyáron.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!