A fagyasztott kelbimbót meddig kell főzni, hogy azért vitaminok is maradjanak benne?
Figyelt kérdés
2011. jan. 20. 22:24
2/3 anonim válasza:
Elég csak addig, amig felforr vele a viz, mert már elöfözött.
3/3 anonim válasza:
a vitaminok a forrpontnál már rég tönkremennek, viszont
az ásványi anyagok, nyomelemek nem károsodnak. a rostról nem is beszélve, szóval főzd puhára és fogyaszd egészséggel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!