1/7 anonim válasza:
finomak csak nagyon drágák. nem éri meg az árát inkább otthon megfőzöm a csokiskávémat és leülök a gép elé szundizni egy picit a sok munka utááán=)
2/7 anonim válasza:
Tavaly a narancsos jegeskávé az nagyon jó volt! Van még?
3/7 A kérdező kommentje:
narancsosta nem láttam tegnap:/ a csokiskávét hogy cisnálod, első?:)
2012. márc. 2. 20:19
4/7 anonim válasza:
Amúgy lehet a "sima mekis pultnál"(nem a mccafé) kérni cappucinot,szerintem az jó és nem drága,250 ft:)
5/7 anonim válasza:
Mekis "kávé" nem kávé... Azok híg aromás löttyök! Azon sem lepődök meg ha instant cucc.
Nálam a kávé ott kezdődik h a Brazil vagy Etióp kávé babot ami még FÉHÉR megpörkölik frissen majd frissen ledarálják és utána 7-8bar nyomáson lefőzik... az kávé!
De h ne kávézót mondja mondok kávé "brand"-et Illi, Segferdo, Tchibo vagy az I•O
A legegyszerűbb ha innen választasz kávézót www.kavehazak.hu
6/7 anonim válasza:
Én kapucsínót szoktam inni, de nekem nagyon ízlik.
7/7 anonim válasza:
Elmegy a mekis jó átlagosnak. A tsibos szerintem borzasztó, a sega is elmegy ha nincs más... de helyfüggő alapvetően.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!