Kezdőoldal » Ételek, italok » Nemzetek ételei, italai » A kocsonya egészséges?

A kocsonya egészséges?

Figyelt kérdés
Diétába egy tányér nagyi féle kocsonya mennyire fér bele?

2012. febr. 26. 22:07
1 2
 11/14 anonim válasza:
86%
a tetejéről a zsírt le kell vakarni, és úgy lehet enni vödörszámra. Nekem volt egy olyan időszakom, hogy edzéshez kocsonyát ettem, és másfélszer jobban tudtam teljesíteni a benne lévő tápanyagmennyiség miatt, sőt 3 kiló izmot is felszedtem tőle. Én csak javasolni tudom diétásoknak is, mert olyan természetes tápanyagokat tartalmaz (hús, répa, zeller) amiket a szervezet nagyon könnyen le tud bontani tápanyagként, és nem raktároz el a csípőn csüngő zsírként. Ezekre kell figyelni, hogy a táplálék ne feldolgozott utánfagyasztott moslék legyen, hanem igazi feldolgozatlan max sütve, főzve, de nem mirelit és a kocsonya ebből a szempontből teljesen ártalmatlan. (persze ha nem édesítőzött gyümölcsös amerikai cuccról van szó)
2012. febr. 27. 00:15
 12/14 anonim ***** válasza:
0%

Kizárt!

Még szerencse, hogy hányok tőle.

2012. febr. 27. 02:15
 13/14 A kérdező kommentje:

Emberek! Nekem hasznos mindenkinek a válasza, mindenki véleményét szívesen meghallgatom. Ne kezdjünk már el veszekedni egy ilyen butaságon..

Egyébként egyszerű diéta. Nem fogyni akarok, csak egészségesen étkezni. Ezért kérdeztem, hogy pl. a leve mennyire egészséges. Elmondtátok a véleményeteket, amit köszönök. De hagyjuk a vitákat, jó? :)

2012. febr. 27. 07:18
 14/14 anonim ***** válasza:
60%
Szerintem a rengeteg só miatt, ami benne van, attól nem túl egészséges, de ha évente egyszer eszel 1-2 tányérral, és egyébként nem eszel túl sós, fűszeres, tartósítószeres, szinezékes deolgokat, akkor belefér a kocsonya, de mondjuk inkább délelőtt vagy ebédre edd, ne este.
2012. febr. 27. 13:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!