Kezdőoldal » Ételek, italok » Nemzetek ételei, italai » Szerintetek mit eszik Chewbacc...

Kamcikusz kérdése:

Szerintetek mit eszik Chewbacca? Mit esznek a wookie-k?

Figyelt kérdés
Hülye kérdés, de engem érdekel hogy mit ehetnek a wookie-k :D

2012. febr. 19. 00:21
 1/7 étoile et lune válasza:
Szerintem müzlit. Meg belsőségeket.
2012. febr. 19. 00:25
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem gyümölcsöket, zöldségeket, esetleg kisebb rovarokat. Gondolj bele, ha húsevők lennének, már rég felfalta volna Csubi az egész flottát.
2012. febr. 19. 00:27
 3/7 étoile et lune válasza:
Miért ne ehetne húst? Ő kulturált, nem eszik meg minden sz*rt, amit meglát. Szerintem a rovarokat max müzliben szereti, amúgy az nem kaja egy csubakkának.
2012. febr. 19. 00:31
 4/7 anonim válasza:
77%
Nézz utána wookiepedia-n. Eredetileg a Kasyyyk-on élnek körülbelül olyan mint egy nagy végtelen eső erdő az egész bolygó! Szerintem mindenevő. (Gyümölcs, stormtrooper stb)
2012. febr. 19. 00:34
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Téged, az ilyen hülye kérdéssel xD
2012. febr. 19. 00:44
 6/7 anonim ***** válasza:
Régi vágya hogy elfogyaszthassa R2-D2-t roston sülve szalmakrumplival, de mivel eddig még sosem voltak kettesben, nem tehetett az ügy érdekében.
2012. febr. 19. 08:02
 7/7 anonim válasza:
Jedi visszatérben Chewbacca és Luke-ék csapdába estek mert Chewbacca a húst meg akarta enni és egy hálóban kötöttek ki. :)
2013. jan. 3. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!