Kezdőoldal » Ételek, italok » Nemzetek ételei, italai » Van köztetek olyan aki már...

Van köztetek olyan aki már evett kutyát vagy macskát?

Figyelt kérdés
2012. jan. 10. 14:53
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Nem kell ahhoz Kínáig menni. A csehek is esznek/ettek. Nagypapám is evett, mikor ott volt katona (persze csak utólag tudta meg). Azt mondta, azt hitte, disznóhús.
2012. jan. 23. 21:28
 22/23 A kérdező kommentje:
akkor gondolom nincs a kettő között érezhető különbség...
2012. jan. 23. 21:30
 23/23 anonim ***** válasza:

Nem részletezte ennél jobban. Nyilván neki se volt jó érzés. Egy éhes embernek, aki még nem evett kutyát, és nem tudja, hogy azt eszik, nem tűnik fel. Már csak azért, mert az ember az éppen fogyasztott kaját megpróbálja az általa ismert kategóriákba besorolni, ahelyett, hogy új kategóriákat keresne. Ez nem jelenti azt, hogy ugyanolyan.

Mondok egy példát. Pár hete nálunk egy fiatal fácán került a tepsibe. Én ezt nem tudtam, és meggyőződésem volt, hogy nyúlhúst eszem (a combja hasonló alakú, és a hús állaga is - szerintem). Nyulat se sokszor ettem, de fácánt még soha. Aztán nagy hahotázások közepette felvilágosítottak. Amikor vacsorára ismét ettem belőle, már éreztem hogy más, éreztem a vadak mellékízét a háttérben, éreztem, hogy madárhúsa van... Amíg nem tudtam, azért hittem nyúlnak, mert csak az általam kóstolt ételek közt keresgéltem. Remélem, érthető, amit mondok. Vagyis ehetsz akár százszor is kutyát, amíg nem tudod mi az, nem jössz rá. Viszont ha egyszer legalább megtudtad, és a "menüdre" felkerült a kutya, már többet nem eszed meg úgy, hogy másnak hiszed.

2012. jan. 23. 21:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!