Kezdőoldal » Ételek, italok » Nemzetek ételei, italai » Van köztetek olyan aki már...

Van köztetek olyan aki már evett kutyát vagy macskát?

Figyelt kérdés
2012. jan. 10. 14:53
1 2 3
 11/23 anonim válasza:
ma 15:11 :DDDDDDDDDDDDDDDDD
2012. jan. 10. 15:35
 12/23 Elnyomott válasza:
2009-ben voltam Tajvanon. Ott gyanúsan sok kopaszra nyírt kutya sétált az utcai étkezdék előtt, ahol mi is ettünk. Az étel ízén minden esetre nem éreztem. :)
2012. jan. 11. 08:57
 13/23 anonim válasza:
78%

Ne legyetek már ennyire sztereotípek! Ha kicsit utänajártok a témában,megtudhatjátok,hogy ma már évek óta Kína bünteti a kutya-macska evést. Feketén fordul elő,hogy Vietnámba csempésznek pár szerencsétlen állatot. Ott eszik őket sajnos.

Itthon, s eleve az EU-ban ez elképzelhetetlen. Nem könnyű egy kínainak eljönni ide és boltot nyitni,nem fog kockáztatni egy minőségellenőrzést. Pedig őket durvábban ellenőrzik itthon. Az hogy sok a kínai bolt itthon más téma,nem is helyeslem,de nem kötelezö oda menni,s nyugaton pl. Svájcban is sokan vannak kínaiak.

A kopasz kutya pedig: Kína egyik vezető kutwafajtája a Kínai kopasz kutya. Sokat vannak étterem körül? Persze,mert a konyhai dolgozók sok maradékot adnak nekik,odaszoktak.

Lehet bírálni,de előtte tessék utánanézni.

2012. jan. 12. 10:27
 14/23 anonim ***** válasza:
10:27 megnyugtató amit írtál :-)
2012. jan. 12. 10:46
 15/23 anonim ***** válasza:
0%

MEGHALNÁK,HA MEGKELLENE KÓSTOLNOM!

IME EGY SZTORI:

Nővérem kiutazott romániában kért egy hamburger,pont ahogy leült enni,és odakiabált egy emberke,hogy nee egyél!!!A nővérem válaszolta,hogy miért ne egyek amikor éhes vok??!!!!Akkor már közelebb ment hozzá és mondta,hogy itt dolgozott és ő tudja miből készül a hamburgerhús romániába!Kutyahúsból!!!!!

SZÓVAL NEM TUDNI,HOGY MI MAGYAROK MIT ESZÜNK,ITTHON ÉS KÜLFÖLDÖN EGGYARÁNT!!!

2012. jan. 14. 05:49
 16/23 anonim válasza:
1x kóstoltam véletlen.fiatal macskát ettem pár hónaposat, annak édeskés nyúl húsra emlékeztető íze van, az idősebbről nem tudok nyilatkozni.(de elvből soha nem ettem volna,átvertek)
2012. jan. 14. 08:39
 17/23 anonim válasza:
0%
mc donalds, burgerking, társaiknál még a jól átsült patkány sem ritkaság. meg a fűrészopor, meg hasonlók.meg amit elkapnak és burgeresítenek lehet az kígyó egér gyík bármi. egy a biztos: veszel egy csirkét (élőt) levágod megsütöd/főzöd és akkor csirkét eszel. meg persze előtte nem poliuretánnal eteted meg dioxinnal meg hasonlókkal hanem növényekkel... és talán ehető lesz / 2 es megoldás: puska vadászás, szintén csak azt eszed amit éltében láttál hogy mi és nem ember pl tavaszi tekercs (egy bolond százat csinál alapján)
2012. jan. 14. 19:33
 18/23 anonim válasza:

Ennyi fa/zságot összehordani... Nos lehet amikor kínaiban voltam akkor bekerült 1-2, de nem éreztem különbséget :)

Biztos nem ettél kutyát mert a kínaiak nagyon nagyon nagyon régen " ettek" de az ilyen iszonyat ritka volt még akkoris... most ha megkérdeznél egy kínait elfintorodna és elküldene a p*csába... nem esznek kutyát csak egy s*ggfej kitalálta...

2012. jan. 15. 18:58
 19/23 alvómaci válasza:
Ki tudhatja ettem-e mióta a Tescoban meg a Corában vásárolok. Gyakorlatilag bármi lehet mostanság a pultokon, mert ki fogja vásárlás előtt analizálni a konzerveket. Pl többféle májkonzervet és kenőmájast láttam, ami nyomokban sem tartalmazott a leírása szerint májat.
2012. jan. 15. 19:11
 20/23 mustafa33 ***** válasza:
Nem ettem, de sütöttem kutyacombot a cseheknek katonaságon. Mű zsírban (VISA) sóval, borsal és keménymaggal. Más nem volt. Nagyon dícsérték. Teherautóval ütötték el a bundást egy faluban és hogy ne vesszen kárba, feldobták a platóra. Azt mondják csak az a fajta jó, amelyiknek felfele kunkorodik a farka.
2012. jan. 16. 03:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!