Kezdőoldal » Ételek, italok » Nemzetek ételei, italai » Miért nincsen házhozszállítás...

Miért nincsen házhozszállítás a McDonald's-ból?

Figyelt kérdés
Szerintem egy csomó pénzt kereshetnének vele és tényleg lenne haszna.
2012. jan. 6. 22:27
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Én most is mekiben dolgozom, méghozzá a Nyugati Pályaudvar mellettiben, ha elhiszitek, ha nem. A szendvicseket a HACCP előírás szerint 10 percig lehet a termékcsúszdában tárolni, utána ki kell dobni. (Természetesen a vásárlók is tudják, hogy ez nem mindig van így.) A lényeg, hogy hivatalosan ez a SZABÁLY, tehát nem fognak házhozszállítást bevezetni, mert azzal a saját élelmiszerbiztonsági szabályzatukat szegnék meg. Ha megvettél egy szendvicset, már senkit nem érdekel, meddig áll a tálcán/zacskóban, de az elkészítéstől számítva 10 percen belül el kell jutnia a vevőhöz. Ez benne van a mi hivatalos szabályzatunkban, tehát emiatt - hacsak meg nem változtatják a HACCP előírásokat - jelenleg nem fognak házhozszállítást bevezetni. Ez van, sajnos.

(Pedig mi is örülnénk neki. :D)

2012. jan. 6. 23:06
 12/20 anonim ***** válasza:
Ja, Amerikát tényleg nem szeretem, de a szélsőjobbot sem. Utolsó voltam. :)
2012. jan. 6. 23:07
 13/20 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem pl azért sincs, mert nem érné meg. Nem lehetne akkora mennyiségben és gyorsaságban csinálni a szendvicseket, ahogy rendelik. Több munkaerőre, futárra, autóra lenne szükség... és nem hozná be az árát.

Hacsak nem szabnának limitet, mondjuk 2000 ft alatt nem szállítanak ki. De akkor meg ki rendelne? A többség csak bekap egy burgert és ennyi...

Ez csak az én véleményem.

2012. jan. 6. 23:37
 14/20 anonim ***** válasza:
83%

Jaja, a rabszolgák már nem bírnának ennyi melót.

Egyébként garantálhatom, tényleg vannak ilyen szabályok: az egyik tanárom minőségellenőr.

Ráadásul annyi futár stb. kéne, hogy nem érné meg nekik az adminisztrációval bíbelődni.

Mellesleg ha még ennél is nagyobb bevételük lenne, unalmukban a végén még felvásárolnák az egész országot :D

2012. jan. 6. 23:45
 15/20 Antimod ***** válasza:
54%

"Mert minden terméknek szavatossága van."

Eláll az fél évig is. :D Amúgy simán utómelegítik a szendvicset, ha nem vette meg senki (barátnőm dolgozott ott, és mesélt).

Üdv!

Leftlegged Player :)

2012. jan. 6. 23:51
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Az első vagyok!

Én is dolgoztam ott, innen tudom a tíz percet.

A piros kezeket pedig köszönöm...

2012. jan. 7. 02:02
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
mert akkor már nem hívhatnák gyorsétteremnek
2012. jan. 8. 13:57
 18/20 anonim válasza:
100%
nincs rá szükség annyi ember eszik ott hogy felesleges.Meg vinne kaját valaki 70000 ezerért 12 órába?
2012. jan. 8. 20:51
 19/20 anonim válasza:
100%
te teljesen hülye vagy esküszöm. NEM A SZAVATOSSÁGI IDEJE 10 PERC TE FOGYATÉKOS!
2012. jan. 22. 20:18
 20/20 anonim válasza:
oké gondolj bele, hogy faluban laksz és akarsz enni egy szendvicset, de a legközelebbi meki 10Km-re van tőled, és mikor végre megérkezik hozzád addigra már kihült, és ehetetlen mert mind ketten tuggyuk, hogy hidegen a hamburger rossz :/ sőt akkor már büdösödik :P és + mivan ha jégkrémet rendelsz vagy tortaszeletet?
2013. ápr. 10. 21:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!