Miért nincsen házhozszállítás a McDonald's-ból?
Sziasztok!
Én most is mekiben dolgozom, méghozzá a Nyugati Pályaudvar mellettiben, ha elhiszitek, ha nem. A szendvicseket a HACCP előírás szerint 10 percig lehet a termékcsúszdában tárolni, utána ki kell dobni. (Természetesen a vásárlók is tudják, hogy ez nem mindig van így.) A lényeg, hogy hivatalosan ez a SZABÁLY, tehát nem fognak házhozszállítást bevezetni, mert azzal a saját élelmiszerbiztonsági szabályzatukat szegnék meg. Ha megvettél egy szendvicset, már senkit nem érdekel, meddig áll a tálcán/zacskóban, de az elkészítéstől számítva 10 percen belül el kell jutnia a vevőhöz. Ez benne van a mi hivatalos szabályzatunkban, tehát emiatt - hacsak meg nem változtatják a HACCP előírásokat - jelenleg nem fognak házhozszállítást bevezetni. Ez van, sajnos.
(Pedig mi is örülnénk neki. :D)
Szerintem pl azért sincs, mert nem érné meg. Nem lehetne akkora mennyiségben és gyorsaságban csinálni a szendvicseket, ahogy rendelik. Több munkaerőre, futárra, autóra lenne szükség... és nem hozná be az árát.
Hacsak nem szabnának limitet, mondjuk 2000 ft alatt nem szállítanak ki. De akkor meg ki rendelne? A többség csak bekap egy burgert és ennyi...
Ez csak az én véleményem.
Jaja, a rabszolgák már nem bírnának ennyi melót.
Egyébként garantálhatom, tényleg vannak ilyen szabályok: az egyik tanárom minőségellenőr.
Ráadásul annyi futár stb. kéne, hogy nem érné meg nekik az adminisztrációval bíbelődni.
Mellesleg ha még ennél is nagyobb bevételük lenne, unalmukban a végén még felvásárolnák az egész országot :D
"Mert minden terméknek szavatossága van."
Eláll az fél évig is. :D Amúgy simán utómelegítik a szendvicset, ha nem vette meg senki (barátnőm dolgozott ott, és mesélt).
Üdv!
Leftlegged Player :)
Az első vagyok!
Én is dolgoztam ott, innen tudom a tíz percet.
A piros kezeket pedig köszönöm...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!