Honnan rendelhetnék igazán finom Gyrost?
Figyelt kérdés
Zuglóban lakom, már két helyről is rendeltem gyrost, tálban, de egyik sem volt az igazi, mind kettőhöz adtak puha, fonnyadt sültkrumplit, amit egyrészt nem értek, mert ha helyben fogyasztom és tálban kérem, akkor sem kapok mellé krumplit, másrészt mindig egy undorító kapros szósz van rajta, amit szintén nem szeretek, de még ezzel sem találkoztam soha, ha személyesen vettem meg az ételt. Igazán finom gyrost keresek, akár pitában is, amit megrendelek és nem hatalmas csalódás.2011. dec. 6. 18:43
1/5 anonim válasza:
Jobban jársz ha saját magadnak megcsinálod ...
2/5 A kérdező kommentje:
Nem mindig van alkalmam magamnak csinálni és ha nagy ritkán rendelek szeretnék finomat. Egyébként nem hiszek a legendákban..
2011. dec. 6. 18:51
3/5 anonim válasza:
Szerájban nagyon finom, csak nem lehet rendelni. Kérd elvitelre. (nyugati és jászai közt van)
4/5 anonim válasza:
Általában ha Gyros tálat rendelsz akkor adni szoktak hozzá sült krumplit, zöldségeket, húst. Ez a 3 fő összetevő. Ja és a szósz. Meg valahol szoktak adni hozzá pita csücsköt is. De azt nem mindig és mindenhol adnak.
Ha megmondod nekik, hogy nem kérsz krumplit akkor nem adnak hozzá.
Kérheted más szószal is, általában van fokhagymás, tejfölös, csípős, stb... szósz és azt kérsz rá amit gondolsz. Kérheted csak fokhagymás szószal vagy csak csípős szószal is.
Házhoz szállítják neked pitában is a Gyrost. Sőt ha pitában kéred akkor abba nem tesznek pluszba sült krumplit. Bár van ahol azt is tesznek bele és kérheted úgy is. :)
5/5 anonim válasza:
Kérd rizzsel, amúgy a Shiraz étteremben nagyon finom a gyros, bár nemtom h kiszállítanak -e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!