Honnan rendeljek sushit?
Figyelt kérdés
A nővérem rám bízta a sushi rendelést a vacsihoz viszont még sosem ettem ilyet és nem akarok mellé fogni. Aki tud az lécci írjon olyan helyet ahol finom a sushi és nem nagyon drága! (lécci azt is írjátok hogy melyik fajták a legfinomabbak) Előre is nagyon köszi!2011. nov. 19. 17:38
1/8 A kérdező kommentje:
És az is kéne hogy házhoz szállítsanak!
2011. nov. 19. 17:40
2/8 anonim válasza:
Úgy, hogy azt se méltóztattál leírni, hogy a világ melyik részén laktok, nehéz ötletet adni!
Vagy ha nem írod le a lakhelyed, akkor csak budapesti lehetsz? Mert akkor Wasabi.
3/8 anonim válasza:
én budapesten a www.sushirendeles.hu
szerintem ők a legjobbak. Frissen készítik az ételt és nagyon finom és laktató. A hugommal és a párommal vettünk 2 doboz 18 db-s makkit és alig bírtuk megenni, de én a nigiriket is szeretem. 120 percet szoktak mondani, adnak hozzá szószt, gyömbért washabit és evőpálcikát is.
4/8 A kérdező kommentje:
És a 11. ker.-be is kiszállítanak?
2011. nov. 19. 18:21
5/8 A kérdező kommentje:
Mennyi a kiszállítás?
2011. nov. 19. 18:28
6/8 A kérdező kommentje:
A 11 ker.-ben lakok úgyhogy olyan kéne ami ide is kiszállít! De azért köszi az előzőt!
2011. nov. 19. 18:36
7/8 anonim válasza:
gondolom azért sikerült a rendelés, de egyébként azért írtam hogy Budapesten, mert egész Budapesten szállítanak ki és az árban benne van a szállítás. De megadtam a honlapot és ott minden rajta van.
8/8 A kérdező kommentje:
A rendelés sikeres volt! Köszi!
2011. nov. 20. 11:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!