A norvég Akevitt gelé micsoda tulajdonképp?
Figyelt kérdés
2011. dec. 12. 21:40
2/3 A kérdező kommentje:
az biztos, hogy 40%-os, burgonyából készült, köményes alkohol az Akevitt (aquavita)- de jelly? /gelé? Ez egy méznél hígabb akármi... ???
2011. dec. 13. 12:29
3/3 Phoney válasza:
Akvavittal készített zselé, lényegében melegen összekeverik a szeszt zselatinnal. Más italokból is készül néha ilyen.
[link] (Az Aquavit Gelatin résznél)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!