Melyik étteremben kapható az ország legfinomabb pacalja?
Szegedi létedre ennél bajai halászlét! Eladod a lelked az ördögnek, tésztát a halászlébe?
:D
Pacalt meg útmenti kifőzdében egyél, ahol látod hogy sok teherautó parkol! Pl. Jakabszálláson Soltvadkert felé menetben...
#2:
Én már az ország szinte minden részén megfordultam 20 év alatt, amióta szervizeléssel keresem a kenyeremet! Enni is szoktam mindenféle érdekesebbnél-érdekesebb kajákat (mint Nyíregyházán majonézes "gyros"-t), de a kérdező szerencsétlenségére utálom a pacalt!
:)
Hm, hm. Köszönöm a látatlanban belém vetett bizalmat!!
De tényleg.
Nagyon szívesen Zoli!
Csak azért bátorkodtam írni, amit írtam, mert véleményem szerint, (az eddigi hozzászólásaid alapján) szerintem nagyon finom bográcsost tudsz főzni, akár pacal, akár halászlé, vagy éppen bármely más husiból.
Ha nem akarod, hogy reklámnak vegyék, akkor a kérdező privijére küldd el, hogy hol talál, hol keressen téged, amikor felétek jár.
Szarvason a Régimódiban is nagyon jó a pacal.
(későn írtam, de hátha valaki idetéved ehhez a kérdéshez)
Köszönöm a választ! Ki fogom próbálni a jakabszállási pacalt. ;-)
Leírhatod, melyik fagyizót tudod ajánlani, bár arra nekem is van egy jó ajánlatom: a soltvadkerti fagyizó. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!