Melyik ország sajtja a legfinomabb? Melyik a legfinomabb sajttípus?
Figyelt kérdés
2009. febr. 23. 14:26
1/11 anonim válasza:
Kinek mi. Nekem a magyar Pannónia. Szerintem ezzel a legfinomabb francia sajt sem vetekszik.
2/11 anonim válasza:
ahogy írták mindenkinek más. Pl az egyik barátnöm imádja a nagyon büdös sajtokat. pár hete nálunk voltak amikor elövett egy ilyen büdös sajtot szó szerint elfogott a hányinger.
A pannónia nekem túl édes. ès még számomra is változik, hogy éppen krémesebb vagy keményebb, lágy vagy pikáns. egyszer egyik mászor másik.
3/11 anonim válasza:
Egyedi. Én pl. a trappistát és a mackó-medve sajtokat szeretem legjobban (de szívesen megkóstolok másfélét is).
4/11 anonim válasza:
Mindenkinek más...:) Én például a füstölt sajtokat imádom:) pl: Füstölt Karaván:)
5/11 anonim válasza:
Szia
En Walesben elek es eddig nem nagyon voltam sajtos, de itt aztan "belevittek a joba" ! :D
Nekem 3 kedvencem van:
Gouda sajt
Egy eredeti walesi sajt: sorrel es mustarral van izesitve, hat az nagyon finom
Es van meg egy ami: kajszibarack es mandula darabokat tartalmaz, ez inkabb edesebb, de ez is nagyon finom!
A nevuk kicsit kimondhatatlan, azert nem irtam, bocsi :D
6/11 anonim válasza:
én a camambert imádom de egyépként ami van ez a füstölt sajt ami így fel van tekerve én azt is imádom:D:P
7/11 anonim válasza:
A kékpenészes sajtokon kívül az összes sajtféleség szóba jöhet nálam. A camambert sajtokat és a holland félkemény sajtokat szeretem a leginkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!