A McDonald’s-os húspogácsát Amerikából hozzák? Ott gyártják? Vagy itt Európában?
Figyelt kérdés
2011. okt. 13. 19:06
21/27 anonim válasza:
A hamburges húspogácsa itt készül Magyarországon. Ismerősöm könyvel annak a Kft-nek aki beszállít a mekinek. Jobb ha nem tudod mennyi szar van abban a "húsban". Én 3 éve nem eszem meg. Hiába van szigoruan előírva miből kell legyen, a vér és összetevője, meg egy csomó nyesedék. amúgy ne aggódj, nem jobb mint egy párizsi vagy virsli.
22/27 hangszoros válasza:
Itt egy jó irka, annak akit érdekel a kaja. Más is van itt.
Vagy olvassa el a Paleolit táplálkozás című könyvet
23/27 anonim válasza:
háztájiban is azzal etetik a csirkét, csak eladás előtt néhány hétig kap kukoricát, hogy sárga legyen
:(((
24/27 hangszoros válasza:
25/27 anonim válasza:
Meki meg a hús????? ismerőseim több mint fél éven át érleltek egy sajtburgert a szekrényben. azon kívül hogy berepedt a teteje egy picit, ugyanolyan volt mint több mint fél évvel ezelőtt. akkor miből is van ez a hús sajt zsemle??? személyes tapasztalat: Pestről köbö 250 km-re lakom. egy mc chickent(vagy hogy írják) hoztam haza télen buszon. a hambi lent volt a lábamnál ahonnan fújatják a meleget. 3 órán keresztül kapta. itthon be a mikróba. és a saláta is, meg a rántott csirke is olyan frissnek hatott, és olyan ropogós volt, mintha most sült volna. egy saláta a normál életben nem ilyen. fél óra alatt elfonnyad...meg még egy mikrózás után....ezek mind szemétből és mesterséges anyagokból vannak. nem húsból, meg zöldségből...undorító. azóta nem is ettem mekiben semmit.
26/27 anonim válasza:
27/27 anonim válasza:
Lehet hogy ragaszkodnek hozzá hogy mindenütt ugyan olyan legyen, de nem sikerül nekik.
Romániába teljesen más az íze, mint nálunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!