Magyarországon hol lehet kapni Amerikából importált tejet, tejterméket?
szerintem nem kioktatást kért, csak kérdezett.
tejterméket amúgy nem hinném h importálnak. bár ki tudja mert itthon is van olyan tej ami hónapokig jó.más kérdés hogy abban hány % a valódi tej és mennyi a tartósító.
én eddig amerikai cuccok közül csokival, keksszel, mogyoróvajjal, sziruppal és marshmallow-val találkoztam.
Az amerikaik amúgy a tejet tejporból csinálják. a rántottát rántotta porból. soroljak még ilyeneket? Nem hittem a szememnek mikor kint ezt láttam.
Nekem nem kell az ilyen élet,nem akarok rákban meghalni 40évesen.
Baromság,hogy porbol készül !!! Most jöttem haza én is,egy évig ettem -ittam a tejtermékeiket,és igenis nagyon finom! A tej az tej,a túró-túró,a sajt pedig sajt !
Nekem ott furcsa volt az első pohár tej. ( íze volt )
Most vissza kell állni a vizes,"ricottás" tescós-auchanos
dolgokra! Ettől lehet rákot kapni! Itt is meg lehet venni a bió tejet,horibilis összegekért,de sajnos én azt nem tudom megfizetni.
Kedves Kérdező! Szerintem nem nagyon lehet itt "igazi" amerikai tejtermékeket beszerezni. :(
Ő már nem azért,de nehogy bemeséld már nekem hogy épp Magyarországon nem tudsz finom tejet venni viszonylag olcsón. ?? :DD
[link] A jásztej pl házhoz szállítással 200ft. boltban kb 160Ft.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!