A McDonald’s-os húspogácsát Amerikából hozzák? Ott gyártják? Vagy itt Európában?
Figyelt kérdés
2011. okt. 13. 19:06
11/27 anonim válasza:
A húspogácsa európai, nem amerikai. Nem érné meg a szállítás. És mint európai termék, az EU-s előírások vonatkoznak rá. (Mekiben dolgozom.)
12/27 anonim válasza:
tudod mibe kerülne áthozni több tonna húst? végig fgagyasztva? 5000 forintba kerülne egy hamburger
13/27 A kérdező kommentje:
jól van, valamennyire megnyugodtam, ha ott dolgozol, akkor biztos ez a való.
2011. okt. 13. 19:57
14/27 anonim válasza:
Magyarországon, és ha jót akarsz magadnak, ne tudj meg többet a "hús"pogácsáról, mert többet egész életedben csak olyan húst ennél, amit te vágsz le és te eteted.
15/27 A kérdező kommentje:
hát igen, ez van :(
2011. okt. 13. 20:20
16/27 anonim válasza:
Magyarországon csinálják a húspogácsát is, mint mindent. Különbőző gyárakból veszik a termékeket. Mint a boltok. Szigorú szabályokat kell betartani. Úgy, hogy ugyan azt a húst veszed te a boltban amit a Meki étterem is.
17/27 A kérdező kommentje:
Én nem veszem meg a boltban, mert a 6 hét alatt felfújt csirke az sz@r!!! A többiről nem is beszélek! Csak háztájit veszek a piacon!
2011. okt. 14. 15:37
18/27 anonim válasza:
A piaci "háztáji" ugyanúgy tápos-felfújt, mint a bolti csirke. /hacsak nem sokkal "szálkásabb" a húsa/
19/27 A kérdező kommentje:
ahol én veszem, nénikétől, az nem hallott még a növekedési hormonos felfújt tápos 6 hetesen fogyasztható csirkéről!
2011. okt. 16. 09:06
20/27 anonim válasza:
Szerinted a táp-termény boltokban csak kukorica és egyéb növények kaphatóak? Kizárt dolog, több mint 10 évig volt táp boltunk, a tápok nem valami természetesek. Ki kell ábrándítsalak, de a néni ha csak nem maga darálja a kukoricát és nem nevelgeti 1 évig a csirkéket és mellette szép kövér a húsuk, akkor az is ugyan olyan felfújt csirke. Ha tényleg természetesen neveltet akarsz akkor csinálj ólat és etesd zöldségekkel, terményekkel, kb fél év után már lesz egy zsenge csirkéd, amin talán van egy kis hús is, ja és tápot még csak hírből se mutass neki, mert ha megkóstolja utána még a kertben sem fog kapirgálni. Mióta az eszem tudom tyúkokat tartunk, és ahhoz, hogy olyan legyen az a szegény, hogy ne csak leves legyen belőle, hanem egy kiadós sült, akkor ahhoz igencsak kell egy kis idő és jó sok drága termény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!