Hát, lehet, hogy nem hizlal annyira, mint a rendes Pepsi, az viszont tény, hogy egészségtelenebb.
2011. szept. 22. 21:23
13/21 anonim válasza:
Hízlal vagy nem... szar.
2011. szept. 23. 00:08
14/21 anonim válasza:
előző: sommás itélet:))
21:14 reggeliző: hogy bírják a fogaid?
2011. szept. 23. 00:11
15/21 anonim válasza:
Semmi bajuk, csak évente kell járnom fehéríttetni. Mondjuk ez genetika is, anyué is alapból sárgás.
2011. szept. 23. 02:05
16/21 anonim válasza:
Azért terjedt el, hogy hizlal, mert hogy az édes íz után az agy várja a cukorlöketet, az energiát, ami nem jön ugyebár... viszont ő már rákészült erre, és ekkor jön a hirtelen támadt cukoréhség, amit az ember ösztönszerűleg több kajával kompenzál, így elvileg nem számított, hogy light volt-e vagy sem, mert később ugyanúgy megeszi azt a mennyiséget.
Viszont ez megállható, a light cola pedig nem tartalmaz kalóriát, cukrot meg pláne nem tartalmazhat! nem a fogyózóknak találták ki eredetileg, hanem a cukorbetegeknek.
2011. szept. 23. 09:14
17/21 anonim válasza:
A discovery-n láttam egyszer egy dokumentum filmet és abban mondták, hogy egy kísérlet során kiderült, hogy azok az emberek akik light kólát ittak többet híztak,mint akik simát.
2011. okt. 4. 11:02
18/21 anonim válasza:
Igy van utolsó...,én az első voltam akit lepontoztak,mert azt mertem írni,hogy hízlal.....
2011. okt. 4. 14:44
19/21 anonim válasza:
Hizlal, mert kaloria van benne. Az edesitoszertol meg hasmenesed lesz. De ez lenne a kisebbik baj. A legnagyon problemaja a kolaknak, mind1, hogy light vagyn nem, hogy a pH-ja 3-as :) erosen savas, szeteszi a fogadat. Inkabb wc-t tisztits vele :)
2011. okt. 8. 05:13
20/21 anonim válasza:
Nem kellett volna lepontozni az elottem szolot :) Amcsi egyetemeken bebizonyitottak, hogy annak ellenere, hogy zero cal, hizlalnak a diet, light italok :) itt a cikk, aki tud angolul :) [link]
magyar szakirodalomban nem sok anyag talalhato ezzel kapcsolatban, sajna ...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!