Kólából miért van LIGHT, de Fantából, Spriteból meg nincs?
Figyelt kérdés
Azt is a Coca-Cola gyárjta.
Akkor ez egy átverés? Kólából eltudnak adni LIGHT-ot, de akkor Fantát miért nem gyártanak, vagy Sprite-ot LIGHT felirattal?
2011. jún. 29. 12:03
1/8 anonim válasza:
A light Cola nagyon rossz és sokkal egészségtelenebb(ha lehet)mint a cukros.Aspartam van benne.
2/8 anonim válasza:
Mert nem érné meg. A cola light-ot is inkább Amerikának gyártották, ott csak azt isszák szinte. A fantából és a spriteból fele annyit se tudnak eladni mint a colából, ha még lightot is csinálnának belőle még kevesebb lenne a haszon.
3/8 anonim válasza:
Volt egy nagyon rövid ideig nálunk is Fanta Light, csakúgy, mint vaníliás kóla, de nagyon nem fogyott, így gyorsan el is tűnt. Pedig a vaníliás kóla nekem bejött jó hidegen:)
Amúgy meg igen, van benne aszpartám, de senki nem mondta, hogy napi 4 litert kell inni belőle. Még mindig jobb, mint cukorral öblögetni a fogadat...
4/8 anonim válasza:
Tavaly Londoba láttam Sprite Zero-t:)
5/8 anonim válasza:
Gondolom az értékesítési adatokból indultak ki, és kólából sokkal többet el tudnak adni, mint a többiből együttvéve. Kvázi, ez éri meg a legjobban.
6/8 anonim válasza:
Tök jól hnagzik "Sprite Light" XD -.-"
7/8 anonim válasza:
Főleg ha mentosszal eszed még bele is halhatsz..
8/8 anonim válasza:
Sprite Zero-t itt lehet rendelni: [link]
(Importált brit termék.)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!