Szereted a kínai kaját?
igen
zöldséges pirított tésztát sokszor készítek itthon
A kínai szezámmagos csirke, melyeket kínai étteremben kaphatsz könnyen elkészíthető, ha soha nem csináltál még ilyesmit, azt ajánlom, nagyon finom, és nem lehet elronatani.
Recept:
Néhány csirkemellfilét vágj ujjni vastag csíkokra. Forgasd lisztbe, tojásba, megint lisztbe ezeket és süsd ki bő olajban ezután.
Keress egy nagy fazekat v ilyesmit, önts aljára egy kg húshoz kb fél pohár cukrot, 2/3 pohár mézet, fél pohár ketchupot, 3 evőkanál ecetet, és ha van, vagy 3 evőkanál szójaszószt, de kb bármilyen hasonló szósz megteszi. Keverd jól össze, kapcsold be túzhelyt alatta, és kevergesd míg el nem kezd sűrűsödni. Ekkor borítsd bele az elősütött húst, és jó sok szezámmagot. kever össze, és kapcsold ki tüzet.
Gyorsan megvan, bár panírozgatáshoz idő kell, és nagyon nagyon finom. Ajánlott köret: Spagetti tészta, nem kell flancolni, semmit vele, max 1-2 csepp szójaszószt tehetsz arra is.
Itt van egy két jó recept:
imádom!!! :P
-szezámmagos bundás csirke
-klasszikus sült tészta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!