Hol lehet kész pitát kapni?
Figyelt kérdés
Én ma voltam Az Auchanban és nem láttam. De, gondolom valamelyik nagyobb áruházban csak lehet kapni.2011. jún. 27. 17:39
1/5 anonim válasza:
Kisboltokban is lehet kapni, match vagy spar... de sztem nem túl jók, de ha már találtál jót, elmondanád a márkát? :)
2/5 anonim válasza:
én a tescoban veszem
2 darab van 1 csomagban,kb 30 centis átmérőjű
átlátszó zacsi,kékes-zöldes mintával
199/csomag az ára,de múltkor akcióban 150 volt
egész finom
intersparban kisebbet 250ért vettem 2 darabot,de töltés közben darabokra hullott
ha időm és kedvem van,akkor magam csinálom,itt a recept,olcsóbb,finomabb,és akkora amekkorára szeretnéd:
3/5 anonim válasza:
camponában budán ott lehet kapni 10 es kiszerelésben. de a központ ahonnan hozzák az a thököly úton van valahol . perzsák által üzemeltetett hely és van vagy 10 féle . eléggé olcsó ráadásul annyit veszel amenyit akarsz nem muszáj 10 est venned
5/5 anonim válasza:
jozsefvárosi piac :D az originál fajtábol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!