Kezdőoldal » Ételek, italok » Nemzetek ételei, italai » Milyen íze van a csigának?

Milyen íze van a csigának?

Figyelt kérdés
2011. máj. 24. 11:53
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
82%
Finom. Fokhagymás vajban párolva és sütve, olyan,mint a hal, vagy a kagyló.
2011. máj. 24. 11:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/17 anonim ***** válasza:
60%

Ha sózva van akkor kb mint a takony.


Egyébként meg ha pörköltet csinálsz belőle, akkor olyan lesz ahogy ízesíted, csak vigyázz mert hamar szétfő.

2011. máj. 24. 11:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/17 anonim ***** válasza:
35%
Nem sűrűn ajánlanám senkinek, hogy csigát egyen, mert olyan baktériumok lehetnek/vannak bennük, amik bajt okozhatnak. Persze esetleg megkóstolni meg lehet, ha nagyon kíváncsi vagy, de én meg nem enném, az biztos.
2011. máj. 24. 12:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/17 anonim ***** válasza:
91%

én külföldön ettem, de nem tudtam , hogy csiga. azt hittem

először, hogy gomba a mittudomén milyen halszeleteken.

aztán az olasz kollegáim a másik asztaltól röhögve mutogatták a két mutatóujjukkal a szarvacskákat.akkor jöttem rá, hogy csiga, de semmi rossz íze nem volt.kicsit olyan gumis, mint a gomba.

nem lettel rosszul, nem rókáztam ki, szóval nem lett meg

az örömük:))

2011. máj. 24. 12:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/17 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! :)


Akkor ezek szerint nincs olyan felismerhető íze, mint mondjuk a csirke vagy a disznóhúsnak.

2011. máj. 24. 12:20
 6/17 anonim ***** válasza:
91%
Én ettem sokszor,és olyasmi mint a zúza.Egyébként az égvilágon semmi bajod nem lesz tőle,lehet venni is,sőt jó pénzt adnak érte kilójára,ha gyűjtöd.Nem olcsó,igazi ínyencétel.Azt viszont tudni kell,hogy a talpát esszük csak(azt vágják le),nem az egész csigát.
2011. máj. 24. 12:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/17 doboszoli ***** válasza:
87%

Ma 11:58

"hamar szétfő"

Igen kb. mint a pacal, vagy a zúza.

Melyik részét etted, ami hamar szétfőtt??

2011. máj. 24. 13:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/17 anonim válasza:
86%

ha jól emlékszem, kiszedik a házból, megfőzik, megsütik sok füszerrel és visszateszik füszeres vajjal.

arra nem emlékszem, a talpát ettük vagy a szarvát, mert olyan kicsi volt.tálkákra tették ki egy borospincében valahol szlovéniában pld, de ettem már ausztriában és olaszban is.

nem nagy durranás. semmi jelegzetes iz. pld ha egy darab szérfőzött pacalt tennél oda sok füszeres vajban az is jó lenne.

minden húsban , tengeri kagylóban stb lehetnek betegségkeltő bacik. gondosan kell vásárolni és jól megfőzni

2011. máj. 26. 09:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/17 anonim ***** válasza:
55%
kakaós finom :) de az igazi szerintem gusztustalan.
2011. máj. 30. 18:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/17 pendejHo válasza:
100%
Mint a polipnak.. :) rágós...
2011. máj. 31. 14:37
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!