Melyik a kedvenc májkrém fajtád?
Figyelt kérdés
2011. máj. 3. 22:20
11/30 anonim válasza:
Sága fűszeres pulykamájas.Nagyon nagyon finom.Én úgy szeretem ha a májas kicsit keményebb állagú,és vékony karikákra lehet vágni.
13/30 anonim válasza:
Mindegyik egy pancs, semmi közük a májhoz ( még a libamájkrém konzervben is van pépesített sertésbőrke) de hát megeszük mert nincs más és jobb.A gyulai jóízű készítmény de most vettem "Früstök" márkanevűt.Hivatalos elnevezése "Csemege májas 500G".Ebben is van sertésbőrke (hogy mennyi az titok),egy csomó "E" és mit tesz Isten van benne sertésmáj is 20% a többi klf. töltelék anyag.Ez jut nekünk.
14/30 Tinker Bell válasza:
A Gyulai a legjobb!
És vagyok olyan szerencsés, hogy Békéscsabán élek, tehát akkor veszek májkrémet és egyéb Gyulai termékeket, amikor akarok. :)
Viszont van az Árkádban mintaboltjuk! Ott biztos mindig kaptok majoránnás májast.
15/30 anonim válasza:
En is Gyulai-ra szavazok. Sima vagy a fuszeres is finom.
Annak meg igazi, bekebeli ize van, valoszinuleg tenyleg majbol van.
Ujabbak kozul nem rossz a Kaiser aranymajas talan. ami nem annyira majas, de finom kence.
16/30 anonim válasza:
Ördögi Ínyenc Májpástétom a kedvencem.
Azért ez, mert alapjába véve utálom az összes májkrémet, annak ellenére, hogy mindig megkóstolom.
De sajnos sose ízlik, és csak ezt tudom megenni, és nagyon finom :D
Kicsit fűszeres és pont ezért a legjobb (nekem) ;)
17/30 anonim válasza:
A Hamé libamájpástétom és a Pick borjúmájas.
18/30 anonim válasza:
Gyulai májas, és füstölt borjú májas. :)
20/30 sztrogofmisa válasza:
Hansági. A baconos-a kolbászos nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!