Vadkenderből lehet pálinkát főzni?
Figyelt kérdés
2011. febr. 19. 00:48
1/21 anonim válasza:
Majd jól megbüntetnek, ahhoz termrszteni kell a vadkendert. De én még ilyet nem hallottam.
2/21 anonim válasza:
Hogyne lehetne! Még tyúkból is!!!
4/21 anonim válasza:
OFF (bocs) Belegondoltam milyen szaga lehet a kender cefrének! Úristen!
5/21 anonim válasza:
a haverom macskája csinálja azt hogy beáztatja nagyon tömény szeszbe hetekig aztán leszűri azt tolja a feleseket persze én nemtudom mit és nemistudom hogyankell ;)
6/21 anonim válasza:
Minek az neked? Vízipipába akarod tölteni??
7/21 A kérdező kommentje:
honnan tudtad? :O te vagy osvát?
2011. febr. 19. 02:31
8/21 anonim válasza:
A vadkender egy kalap szart sem ér.A thc tartalma tulajdonképpen nulla.Amiből te szeretnél pálinkát főzni,az nemesített kender.Ennek viszont nincsen cukortartalma,ami szerintem elengedhetetlen a pálinka főzéshez.A vodkába áztatás tényleg működik,de a vadkendert itt is felejtsd el.
9/21 anonim válasza:
A pálinka 100% GYÜMÖLCS, úgyhogy NEM. Mégcsak alkoholt sem lehet erjeszteni, mert ahhoz kell valamennyi cukortartalom. Magyarán szesszel vegyítheted, feloldhatod, de belőle nem lesz szeszesital másképp.
Egyébként viszont igyál szilvát, egészségesebb, a kendert meg hagyd meg a primitív népségeknek!
10/21 anonim válasza:
a vadkenderbe tényleg nincs cukor, úgyhogy pálinkát nem lehet főzni belőle! Esteleg ha cukros lébe megerjeszted, akkor majd le lehet párolni az alkoholt! Viszont ha valami kábszeres italra gondoltál, akkor tévedsz, mert mint ahogy irták már, a vadkender szabadon és vadon növő gyom, nincs benne hatóanyag! Az az indiai kender, vagyis a marihuána, ami nálunk nem honos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!