Kezdőoldal » Ételek, italok » Nemzetek ételei, italai » Rátok is csúnyán néznek ha...

Rátok is csúnyán néznek ha nincs az általatok kultivált kínai kaja a büfében, és nem kértek helyette mást?

Figyelt kérdés

Több alkalommal előfordult hogy amikor nem volt olyan kínai kaja ami jól esett volna, megköszöntem a srác/lány felvilágosítását majd hozzátettem: ,,legközelebb korábban jövök,, majd az ajtó felé indultam. Válaszul az aktuális büfés olyan leplezetlen undorral tekintett rám mintha egy molotov koktélt hajítottam volna felé, miközben valami ultra soviniszta rigmust üvöltök.

Másnak is volt már hasonló élménye?

2011. febr. 13. 17:09
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem, soha :D
2011. febr. 13. 17:26
 2/7 anonim válasza:
100%
Pont ellenkező élményem volt :p
2011. febr. 13. 17:36
 3/7 A kérdező kommentje:
Jó neked:)
2011. febr. 13. 17:37
 4/7 A kérdező kommentje:

17:43

Sajnos én nem tudok elvonatkoztatni és kínosan érzem magam.

2011. febr. 13. 17:47
 5/7 anonim ***** válasza:
29%
Roppant egyszerű a tétel.Nem kell bemenni oda enni,hanem magyar embertől magyar terméket meg lehet vásárolni és otthon szépen megfőzni.Akkor legalább nem lesz tele a tested adalék anyaggal,amitől aztán szépen lassan megbetegszel,majd ideje korán meghalsz.
2011. febr. 13. 18:01
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem az a bufes baja, hogy mit ennel, hanem hogy nem adott el semmit.
2011. febr. 14. 13:42
 7/7 anonim válasza:
Nekem pontosan ilyen élményem volt egy szombathelyi kínai étteremben!
2011. márc. 3. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!